Reset Setting Change font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
w3c
jata selangor title

  

Web Mobil [ x ]

qrcode

KAJIAN KEPUASAN
PELANGGAN PDT SEPANG
KLIK DI SINI


NOTIS LELONGAN AWAM 
PDT SEPANG

Mesyuarat Agong Puspanita 2014 Peringkat Daerah Sepang

Pada 8 Januari 2014 bertempat di Bilik Mesyuarat Pegawai Daerah Sepang telah diadakan Mesyuarat Ahli Jawatankuasa Puspanita Daerah Sepang. Seramai 20 orang telah menghadiri mesyuarat ini termasuk Pengerusi dan Timbalan Pengerusi. Mesyuarat ini telah dimulakan dengan ucapan daripada Puan Pengerusi iaitu Datin Hjh Padiah binti Safian. Acara seterusnya adalah perlantikan bagi Setiausaha dan Bendahari Puspanita Daerah Sepang bagi sesi 2014/2016. 
 
Mesyuarat telah bersetuju melantik Cik Roseyani bt Md. Yassin sebagai Bendahari yang baru. Manakala Puan Ratna Dewi binti Mohd Hailan telah dilantik sebagai Setiausaha yang baru. Beberapa penambahan biro telah dicadangkan iaitu Biro Ekonomi, Biro Keahlian, Biro Seranta dan Biro Sosial & Kebudayaan. Dalam pada itu, Pengerusi juga memohon semua pengerusi biro merancang beberapa aktiviti tahunan bagi tahun 2014. 
 

Kemaskini pada 2014-06-27 11:41:54 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page

Dasar Privasi & Dasar Keselamatan | Pekeliling | Hak Cipta | Soalan Lazim Peta Laman

Hakcipta © 2019 Pejabat Daerah Tanah Sepang
Paparan terbaik menggunakan : IE9 ke atas/ Firefox 11 ke atas/ Google Chrome resolusi 1280 x 720 ke atas.
Penafian : Kerajaan Negeri Selangor adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kanduangan di dalam laman web ini
rss           
Jumlah Pelawat : 638097 Tarikh Kemaskini : 19-09-2020