Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 

‘Warna’ realisasi kota seni Shah Alam

SHAH ALAM, 12 JUN: Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) menganjurkan program kesenian dan kebudayan bertema warna dalam usaha merealisasikan Shah Alam sebagai bandaraya seni, pada 13 Jun ini.

MBSA-Shahrin AhmadTimbalan Pengarah Jabatan Korporat & Pembangunan Komuniti, Shahrin Ahmad, berkata program Warna Kasih Ramadan itu mengetengahkan program ilmuan dengan kehadiran artis Daqmie dan Hisyam Lois.

“Antara persembahan seni dan kebudayaan yang dipersembahkan adalah dari kumpulan muzik Balle-Balle, tarian dan muzik tradisional dari Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negeri Selangor (JKKNS).

“Pengisian aktiviti yang diadakan bertujuan mempromosi Laman Seni 7 kepada pelancong luar bagi menikmati kesenian yang dipamerkan di bandaraya Shah Alam,” katanya dalam kenyataan media.

Shahrin berkata, untuk maklumat lanjut orang ramai boleh hubungi Pegawai Kebudayaan MBSA Mohd Zulfahmee Ismail di talian 013-3507888 atau Shahrin Ahmad (013-3380551).

http://bm.selangorku.com/category/berita-selangor 


Kemaskini pada 2015-06-22 11:12:37 daripada Administrator

  •  
  • Print