Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

Revolusi Budaya Korporat PKNS Tingkatkan Budaya Kerja Dan Daya Saing

SHAH ALAM 18 JULAI : Sebagai sebuah syarikat yang sentiasa memerlukan hubungan rapat dengan pelanggan, Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) menganjurkan Program Revolusi Budaya Korporat khusus untuk semua kakitangannya.

Program ini diyakini dapat meningkatkan budaya kerja, perjalanan operasi, pentadbiran, hal-hal perlantikan anggota PKNS, supaya sentiasa dilihat sebagai sebuah syarikat yang sentiasa bergerak positif ke hadapan.

Pengurus Besar Akademi PKNS, Idris Ishak berkata, menerusi program ini, setiap kakitangan PKNS bebas mengemukakan idea dan pandangan untuk menambahbaik lagi PKNS di masa hadapan.

"Hasrat kita adalah untuk menjadikan PKNS ini sebagai persekitaran kerja yang lebih menyeronokkan seterusnya anggotanya lebih bermotivasi dalam menjalankan tugas masing-masing," katanya kepada TVSelangor.

Dalam pada itu, program ini disertai lebih 1,040 kakitangan PKNS pelbagai bidang tugas dengan seramai 60 orang individu dilantik sebagai ‘Key Influencer' untuk membantu menjayakan program ini.

Menurut Ishak, rata-rata kakitangan PKNS menyambut baik budaya ‘No Blame' atau ‘tiada salah-menyalahkan' yang merupakan salah satu matlamat utama yang ingin dicapai melalui program ini.

"Kebanyakan peserta program ini merasa gembira apabila pembentangan cadangan penambahbaikan diterima oleh pihak pengurusan yang berjanji untuk menimbang cadangan penambahbaikan yang diberikan," katanya lagi yang merupakan Penyelaras Program itu.


Kemaskini pada 0000-00-00 00:00:00 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page