Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

SAR, SJKC, SJKT Dipelawa Mohon Bantuan Persekolahan

SHAH ALAM 23 JAN : Kerajaan Negeri hari ini mempelawa mana-mana Sekolah Agama Rakyat (SAR), Sekolah Jenis Kebangsaan Cina (SJKC) dan Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Tamil (SJKT) dalam negeri ini untuk memohon bantuan persekolahan daripada Kerajaan Negeri.

 

Untuk tahun kelima berturut-turut, Kerajaan Negeri memperuntukkan sejumlah RM16 juta khusus bagi memberi inisiatif kepada sekolah-sekolah yang memerlukan bantuan.

PC EXCO Jan 2013 Halimah Ali 01

 

Exco Pendidikan, Dr Halimah Ali mengumumkan dalam sidang media selepas Mesyuarat Exco petang tadi bahawa permohonan boleh dihantar terus ke Jawatankuasa Tetap Pendidikan bahagian Sumber Manusia.

“Borang permohonan juga boleh diperolehi melalui portal Kerajaan Negeri.

“Mereka boleh muat turun borang dan hantar kepada Kerajaan Negeri secepat mungkin,” umum Dr Halimah dalam sidang media di SUK hari ini.

 

Setiap sekolah berpeluang untuk mengemukakan permohonan selewat-lewatnya sehingga akhir bulan ini.

“Tarikh akhir ialah pada 31 Januari ini supaya kita dapat memberi bantuan kepada sekolah-sekolah dengan kadar segera bermula awal sesi persekolahan ini,” jelasnya lagi.


Kemaskini pada 0000-00-00 00:00:00 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page