Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 

Anjur seminar cari penyelesaian isu sisa pepejal

SHAH ALAM, 6 SEP: Pengurusan sisa pepejal di Selangor akan melalui proses penambahbaikan dalam memastikan perkhidmatan terbaik dapat diberikan kepada rakyat.

Ketua Pegawai Eksekutif Pejabat Penasihat Ekonomi Selangor, Dr Fahmi Ngah, berkata seminar berkaitannya akan diadakan di Pusat Konvensyen Shah Alam pada 10 September ini.

Dr Fahmi Ngah

“Ia antara siri seminar yang kita jalankan selama ini bagi perbincangan dan rumusan mengenai isu sisa pepejal di negeri ini.

“Kita juga akan mendapat pandangan Dato’ Menteri Besar, Mohamed Azmin Ali, berhubung misi dan visinya,” katanya kepada Selangor Kini.

Fahmi berkata, seminar itu akan menghimpunkan semua jabatan dan agensi kerajaan serta pihak berkaitan termasuk pihak berkuasa tempatan (PBT).

“Kita berharap seminar ini akan memberikan hasil rumusan positif ke arah kebaikan semua pihak terutama rakyat selaku pengguna,” katanya.

http://bm.selangorku.com/category/berita-selangor


Kemaskini pada 2015-09-07 08:44:52 daripada Administrator

  •  
  • Print