Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

MB: Belanjawan 2016 tumpu pembangunan terus kepada rakyat

SHAH ALAM, 20 OGOS: Belanjawan 2016 akan tertumpu kepada pembangunan secara terus kepada rakyat dan ia dijangka dibentangkan, pada November ini .

Dato’ Menteri Besar, Mohamed Azmin Ali, berkata belanjawan itu akan digubal mengikut keadaan semasa dan beberapa perkara menekan rakyat ketika ini.

“Bermula minggu depan, kita akan bincangkan dalam bengkel bagi menggubal Belanjawan 2016 dengan mengambil kira keadaan semasa.

MB Azmin“Kerajaan Negeri bertanggungjawab mengurus dengan cara berhemah dengan menumpukan pembangunan secara terus kepada rakyat,” katanya yang menjawab pertanyaan Haslin Hassan (PAS-Tangjung Sepat) berkenaan rizab kewangan negeri.

Mohamed Azmin, berkata sejumlah peruntukan juga akan diputuskan bagi keperluan pembinaan balai raya di kawasan luar bandar.

“Menepati hasrat Kerajaan Negeri, sudah tentu keperluan balai raya atau dewan amat diperlukan.

“Kia sudah bincangkan beberapa bulan lalu, apakah keperluan masyarakat luar bandar,” katanya.

Haslin sebelum itu mahu peruntukan membaik pulih atau pembinaan baru bagi kegunaan masyarakat luar bandar yang ketinggalan dalam pembangunan negeri.

http://bm.selangorku.com/category/berita-selangor 


Kemaskini pada 2015-08-24 08:40:52 daripada Administrator

  •  
  • Print