Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
Daftar
Daftar
 

Layout II - Berita Block

Hari Ini
Tidak ada pengumuman untuk hari ini.
Nov 13, 2017
default Pelaburan dari Jepun bakal dipasak di Kuala Langat

KUALA LUMPUR, 12 NOV: Negeri Selangor bakal menerima pelaburan baru bernilai RM1.2 bilion daripada pelabur Jepun di Kuala Langat dalam masa terdekat.

 

default Galakan bangun pusat peneraju usahawan ternakan

DENGKIL, 11 NOV : Kerajaan Negeri menggalakkan sebarang usaha usahawan tempatan untuk membangunkan pusat peneraju usahawan ternakan di seluruh negeri.

 

default 10 PBT pantau kawasan cerun kritikal

SHAH ALAM, 10 NOV: Sebanyak 10 Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) membuat pemantauan berterusan di kawasan cerun yang berisiko.

 

Oct 09, 2017
default Kemukakan Cadangan Belanjawan Selangor 2018

SHAH ALAM, 8 OKT: Rakyat Selangor disaran untuk memberi sebarang maklum balas dan cadangan bagi membentuk bajet tahunan negeri untuk tempoh 2018. Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali berkata, ia boleh dikem

 

default Skim Smart Sewa Bantu Miliki Kediaman Sendiri

PUCHONG, 7 OKT : Sebanyak 110 unit kunci rumah bagi Skim Smart Sewa di Pangsapuri Damai, Bandar Kinrara diserahkan kepada penyewa pada kadar RM550 hingga RM650.

 

default Selangor Terus Komited Peduli Wanita

SHAH ALAM, 5 OKT - Seramai 61 peratus peserta program Hijrah terdiri daripada golongan wanita, kata Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali. Dato’ Menteri Besar itu berkata, skim mikrokredit itu juga dilihat

 

Oct 05, 2017
default Tingkat prospek pelancongan Selangor di Jepun

SHAH ALAM, 4 OKT: Tourism Selangor dengan kerjasama Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) menjalinkan kerjasama serantau di Jepun.

 

Aug 22, 2017
default Terlalu awal untuk gembira, perjalanan masih berliku

SHAH ALAM, 18 OGOS: Barisan pemain diingatkan supaya tidak terlalu gembira dengan dua kemenangan dalam aksi menentang Brunei dan Singapura dalam Temasya Sukan SEA Kuala Lumpur (KL2017) setakat ini.
Default

 

default LAPANGAN MEMANAH HADIAH DUA EMAS UNTUK NEGARA

SHAH ALAM, 17 OGOS: Malaysia meraih dua lagi pingat emas apabila pasukan memanah compound lelaki dan wanita beraksi cemerlang, di Lapangan Memanah Majlis Sukan Negara, Bukit Jalil, hari ini.
Default